søndag 24. januar 2016

Variert vinter

Vi liker vinteren svært godt. Vi prøver å utnytte den max, så når vi ikke er på jobb blir det mange lange skiturer, i tillegg til trening.

Vi trener både mot NBF og LP, og Yme viser seg godt. Jeg liker veldig godt balansen vi klarer å holde i treningen. Både raske momenter, presisjon, konsistens og rett energi på rett plass. Enya har jo vært en god læremester for meg på dette området, ingen vits i trå gassen  bånn hvis ikke hodet henger med.


 
Mange fine skiturer, over er bilde fra en av de. Jentene gjør seg svært godt som trekkhunder, og de begynner å få både styrke og kondis som gjør at milene går fort. Det er så deilig å kunne gå milevis på ski uten å møte noen. Luksus, hvertfall når man er dårlig vant med Oslo-"skog" og det det bringer med seg av midtlivskrisemenn som tilsynelatende er smittet av rabies. Vi liker livet på landet svært godt.

 
 Vi fant en liten fugl på trappa en dag. Ekstra søt, ekstra tam. Vi døpte den Polly, og Yme og Polly ble raskt bestevenner. Don't you see the love in her eyes... Polly hadde nok fløyet inn i et vindu, så etter meiseboller og vann kom Polly til hekne og fikk fly ut når lysten meldte seg. Takk for besøket Polly, kom gjerne tilbake!

 
Gjeting hører med. Utviklingen til Yme liker jeg godt. Hun har mer push enn hun hadde før, samtidig har hun beholdt gode flanker og en formidabel dyrefølelse. Under er en liten snutt fra en lørdagstrening i Torpa.