søndag 25. oktober 2015

I låv Trandum!

Hvorfor har ingen tatt meg med til Trandum Leir før??

Først to timer på sparkesykkel på deilige grusveier, så dro vi til Trandum for å trene.

Yme fikk et spor i høyt gress som gikk helt greit. Enya fikk spor på vekslende underlag hovedsaklig bestående av asfalt. Hun gikk veldig fint og nøyaktig, til tross for stiv kuling og nordavind fra alle kanter. Lange gamle spor på harde underlag er noe av det mest fantastiske jeg gjør, hvertfall i sterk vind. Jeg blir like overrasket hver gang over at det i det hele tatt er mulig å lukte noe som helst.

Enya fikk også et par runder med søk i bygg, og hun har ikke glemt gamle kunster! Hun fant det hun skulle og halsmeldte. Jeg hadde glemt bringkobbelet hjemme, og det er jo fint å se at "plan B-meldingen" vår funker :)

Helt til slutt fikk Yme leke med fremmed figurant. Dette gikk mye bedre enn jeg hadde forventet, og det er så gull å møte folk som faktisk kan leke! Hun viser ok jakt, litt lite kamplyst. Men vi holder en knapp på at det kommer seg.

Jeg venter litt med å sende Yme inn i belastende miljøer. Jeg vil at hun skal være klin kokkos etter leka først. Neste steg for Yme i denne type trening er å lære henne frysmarkering på små gjenstander til bruk i spor på harde underlag.


Fornøyde jenter og skitten bukse etter langtur på sparkesykkel