søndag 6. september 2015

Ymsefisen syk

På lørdag ettermiddag merket vi at Yme var usedvanlig rolig, enda vi ikke hadde gjort så veldig mye den dagen. Det fortsatte på søndag, og jeg begynte å mistenke at Exspoten jeg hadde satt på på fredag var synderen. Vasket bikkja med Zalo, ingen bedring. Utredet iløpet av uka for 10 000 (takk Gud for Agria!) Over 40 i feber, og sprengte CRP-måleren på jobb. Den viste bare >290. Den bør være på under 10. Infeksjon, kunne vi slå fast med sikkerhet.

Febertrynet stiller motvillig opp på bilde.


Yme tilbrakte store deler av uka i moppeskapet.

Etter at Gro og Jeanette ødela røntgenfremkalleren, og den ble fixa igjen, fikk Ymsen litt å sove på for røntgenbilder. Og ufrivillig selfie.

Røntgenbildene viste røntgentette bronkier. Bronkitt, eller lungebetennelse. Hestekur av antibiotika fikk hun hvertfall.

Frokost til jentene. Enya får Cardisure, Furix og Fortekor mot hjertesvikten sin. Yme får Synulox og Loxicom mot feber og infeksjon. 

Nå krysser jeg fingrene og håper antibiotikaen skal ta knekken på det som er. Feberen har gått ned til 39,2 nå kveld, jaggu på tide etter en uke med over 40!