lørdag 10. mai 2014

Fôring og nytt kurs!


I mars byttet jeg fôr og jeg kommer aldri til å fôre Enya på noe annet! Etter at vi byttet til Hill's Prescription Diet j/d har jeg merket stor forandring. Enya løper mer på tur, hun er lettere i bevegelsene og er generelt mer aktiv. Det er i utgangspunktet et fôr beregnet på hunder som sliter med ledd, men jeg mener sammensetningen også er svært gunstig for hunder i arbeid som ikke har behov for et høyenergifôr.I perioder med veldig mye gjeting trenger hun ekstra tilskudd av energi. Dette løser jeg ved å bruke a/d fra Hill's eller Recovery fra Royal Canin før/etter økter og frysetørket vom fra Provit sammen med tørrfôret. I tillegg bruker vi Rehydration Suport fra Royal Canin på varme dager for å unngå unødvendig vesketap og for å holde mineralbalansen i orden.

Dette fungerer helt utmerket for oss, og jeg er sjeleglad for at j/d finnes!

Det er forresten lagt ut et nytt kurs: Runderingskurs! Sjekk det ut her.