onsdag 30. april 2014

Oppdatering!


Synes det er på tide med en liten oppdatering nå!

I påsken dro jeg på Torpomoen i Hallingdal med Norske Redningshunder! Det var sykt god stemning hele veien, stor takk til Arve Holm som sto i spissen for det hele :)

Jeg skulle egentlig dit for å ta grunnkurs med utmarsj, og førstehjelpskurs. Men så er jeg jo litt sånn at når jeg først setter igang med noe så gir jeg fort litt (mye?) gass. 

Enden på visa ble at jeg fullførte grunnkurs med utmarsj, førstehjelpskurs, appellprøven, feltsøket, søksprøvene og ukas arbeid. Enya er dermed B-godkjent ettersøkshund i Norske Redningshunder! :D

Her er noen bilder fra samlingen:
Veldig fornøyd med innsatsen til Enya den uka! Jeg er utrolig glad for at hun har sluttet å plukke bittet. Antagelig begynte hun å plukke det fordi jeg brukte et bringkobbel for var alt for stort, og det var vondt når det slo mot brystet når hun løp. Alt løste seg når jeg fikk bitt i riktig størrelse!

Enya gikk også et spor (med oppsøk) på omtrent 3 km uten gjenstander. Det gikk i skog, i veikant og kryssing av vei blandt annet. Jeg ante ikke hvor det gikk, og Enya jobbet superfint! :D

Etter vi kom hjem har vi vært noen turer på sau, her er noen bilder:

 Skruf


 Enya


Glen