onsdag 5. mars 2014

Status halsmelding

Hjemme før ti i dag, kryss i taket!

Hadde valpekurs med en herlig gjeng før jeg kjørte avgårde så Enya fikk trene litt diverse.

Under er film av halsmeldingen, veldig fornøyd med hvordan den kommer seg. Hun har gått fra å være helt låst i forventning, til å faktisk halse ganske jevnt. Det er begrenset hvor langt jeg har tøyet strikken hittil, men nå tror jeg tiden er inne for å øke kriteriene. Merker godt at hun synes det er ganske belastende å halse på fremmede figuranter, og det er ikke så rart når man er en liten Pyse Collie :)

Trente industri/ruinsøk i går. Jeg er så utrolig fornøyd med hvordan Enya jobber! Hun prioriterer helt klart å få undersøkt, følge opp og sjekke ut alt fremfor å følge med på meg. En av de andre sa at "Hvorfor gikk du etter henne den ene gangen? Du trenger jo ikke det, den bikkja der kommer ikke til å gå over noe som helst!" :D Og det er helt sant, hun finner absolutt alt hun skal. Jeg hadde en figurant gjemt godt under en gravemaskin, en hadde krøpet inn i en luke i "grunnmuren" av noen brakker, og en satt bak/mellom noen containere. Oppgaven og området var helt ukjent, så jeg er utrolig fornøyd med hvordan vi løste det!
Enya: terningkast 6!! :):)