søndag 30. mars 2014

Rundering på Hønefoss!

I dag har vi rundert på Hønefoss! Det er helt super skog å rundere i der oppe, så man får avdekket alle sine slurvefeil, kjempebra..

Første økta var bare et svare kaos. Enya begynte med å feilmelde et par ganger, fulgte opp med korte slag, gikk skjevt ut, og slo feil vei. På toppen av det hele tredde hun beinet gjennom brinkobbelet og viklet dekkenet rundt seg selv, og kom tilbake til midtlinja ganske så hjelpesløs og tilsynelatende tilbakestående. Da var liksom lista lagt.

På andre økt ville jeg gjennom en liten barriere vi har: Du må gå ut på dype slag uansett hvor sikker du er på at det ikke ligger noen der. Hun gikk først 6-7 ganske fine tomslag. På det siste tomslaget ba jeg en fiurant løpe ut på motsatt side så hun skulle få et funn. Jeg skulle sende henne ut, og da måtte vi ta en liten diskusjon:
"Rundér!"
"Næsj, gidder ikke, dække noen der!"
"Jo det er det. Rundér."
"Nei, dække det. Har sjekka tre ganger."
"Rundér!!"
"Nei."
"Jo."
"Gidder ikke."
"Rundér!"
"Jeg er sliten. Gi meg ballen."
"Nei, rundér!"
"Okei, jeg kan løpe 20 meter og stoppe."
"Nei, du skal rundere skikkelige slag!"
"Blæh blæh, slutt å mas."
"Nå runderer du, ellers får du ikke middag. Rundér!"
"Blæh, kjedelig, greit, men jeg gidder bare trave."

Hun runderte til slutt, og fant en figurant. Da innså hun at jeg alltid har rett, og hun har lovet å høre mer på meg fremover. Fint å få klarhet i det. Kjørte med løsbitt, for å få fokuset på den éne tingen uten kødding med noe annet.

Bildedryss: