onsdag 12. februar 2014

Lagmøte = mer motivasjon

Lagmøte i NRH i kveld, mange gode og konstruktive tanker, diskusjoner, forslag og ikke minst planer!
Blant annet så luftet jeg forslaget rundt søk i bygg, noe jeg har villet prøve lenge, og det ser ut som om det går i boks. Hurra!

Jeg tenker å B-godkjenne Enya i år, og derfor må jeg få til følgende:
- førstehjelpskurs
- grunnkurs med utmarsj
- appellprøve
- søksøvelser
- ukas arbeid
- B-godkjenning

Enya er nå snart 6, og blir A-godkjent tidligst når hun er 7. Så blir hun regodkjent når hun er 9. Det er nok en del høyere enn snittet, men jeg vil likevel gjøre dette nå, for da er veien kortere når neste hund skal godkjennes. Når man har hatt en godkjent hund med regodkjenning, kan man hoppe over B-godkjenningen med neste hund. Dessuten er det greit å bruke prøvekaninen som prøvekanin, så vet jeg hvordan veien ser ut når neste hund skal bli redningshund :)

Vi ble enige på lagmøtet om at et grunnkurs i kart og kompass var noe som sårt trengtes. Send meg ut på en leteaksjon nå, så lover jeg at det blir en leteaksjon til som resultat :P

På vei hjem hadde jeg ikke hund i bilen, så det var en fin mulighet til å trene på gjeterhundfløyta. Ble jeg flinkere? Nei. Fikk jeg hodepine? Ja.