torsdag 14. november 2013

Ta et hint!

Siden jeg gikk ut av BI i vår har jeg søkt forskjellige jobber som har vært mer eller mindre relatert til den Bachelorgraden jeg har. Mer eller mindre ikkeno napp.

Så, når det kommer til hund, og dyr generelt, så "overøses" jeg av jobbtilbud (hvertfall føles det sånn). Javel, men da er det kanskje bare sånn det skal være da. Jeg kommer kanskje aldri til å bli en hvitsnipp, men jeg får hvertfall lov til å gjøre noe jeg synes er gøy. Hundejenta kommer vel alltid til å være en hundejente, da. Dessuten er det jo dødskult å kunne leve av hund (og dyr generelt) (for det går jo ikke)!

Også har jeg lært meg det at man aldri skal ta en jobb, eller i det hele tatt gjøre noe, fordi noen andre mener det er rett for deg. Uansett om de mener det er til ditt eget beste, for til syvende og sist så er det kun en selv som vet hva som er til ens eget beste.

"Suksess er ikke nøkkelen til lykke.  
Lykke er nøkkelen til suksess. 
Hvis du elsker det du gjør, vil du bli lykkelig."