lørdag 31. august 2013

Sporkongen 2013!

Sporkongen 2013 er ferdig, og det ble ingen ny sporkonge/dronning i år. Så vidt jeg vet er det kun én hund i løpet av historien som har fullført (til vårt forsvar).

Anyway, slik gikk det til for oss:

Vi kløna litt i starten, og jeg satte henne på sikkert 10 ganger. Jeg var aldri helt sikker på om vi faktisk var på sporet. Jeg kjente aldri helt det draget og den selvtilliten jeg er vant med. Lykken var derfor stor når hun plukket første pinne!

Etter dette trodde jeg ikke vi hadde sporet i det hele tatt, men trackingsystemet viste noe annet i ettertid. Vi hadde fulgt sporet et godt stykke, faktisk. Når vi kom til en myr, mistet vi det. Vi fant plutselig to av pinnene til et annet spor, og jeg tok henne derfor med helt tilbake til der vi fant den første pinnen vår fordi jeg trodde vi var heeelt på bærtur. Det skulle jeg aldri gjort, for etter dette ble det bare surr.

Jeg tror noen konkluderte med at vi var nest best? Assa, at vi kom nest lengst før vi ga oss.

Okei, vi har lært tre ting i dag:

  1. Stol på hunden, det er som regel en grunn til at du har havnet der du har havnet
  2. Les hunden hele tiden og husk terreng hvor du er sikker på at hunden har sporet slik at du kan sette den på igjen der ved sportap
  3. Ta på vannfast mascara når det regner

Ankomst! Været kunne vært bedre, men ikke stemningen:)

Tusen takk for at du passer på at både jeg og Enya får med oss energimat på turen, Fischer!

Sporstart

Sliten, våt og sinnsykt søt Enya har bestemt seg for å gi seg

Vi gleder oss til neste år, når kan vi melde på??