fredag 30. august 2013

Lykke til!

Vi trodde ikke vi skulle være med på Sporkongen, vi. Siden vi ikke hadde hørt noe fra arrangøren. Så de siste ukene har jeg egentlig bare kosetrent korte spor (som har gått ganske dårlig), og tenkt at et D-spor på 300 meter egentlig holder i bøtter og spann for en halt og avdanka lydighetshund med sin halte fører (tre vepsestikk på samme fot, oh yeah!) med beinhinnebetennelse.

Helt til jeg logget på facebook for en time siden og så at noen hadde tagget oss i et innlegg hvor det sto at de andre måtte passe seg for den dyktige sporhunden min. Da gliste jeg bredt mens jeg gråt litt inni meg, og tenkte at faenihælvette shit is about to get real! Så etter noen telefoner hit og dit skulle vi starte likevel.
"Møt opp 09:30 med 1000 spenn cash!"

Åja, så.. flott.

Sporhunden melder om at hun egentlig er ganske trøtt etter å ha jobbet 11 timer i butikk i dag. Gå spor i morgen? Tja, hvis det ikke regner og ikke blåser for mye så kan det vurderes. Kanskje.