torsdag 18. juli 2013

Toppform og trening!

Siden vi var hos Ellen sist har formen til Enya vært mye, mye bedre! Nå krysser vi fingrene for at det holder seg sånn, så vi kan fortsette å trene. Flott om hun unngår å løpe inn i hengere, falle ned skrenter, kæsje i trær og stupe salto etter tennisballer fremover. Kanskje vi holder oss trenbare og skadefri ut sommeren, det hadde vært hyggelig.

Ellen og Hilde hos hestekur.no er forresten gull verdt! Ellen er utdannet veterinær, og har (mye!) etterutdanning i kiropraktikk. Hilde står for massasje, og disse to teknikkene sammen fungerer som krutt på Enya. Jeg har lært at enhver sportshund bør få både restituerende og forebyggende behandling, og ikke bare når skaden har skjedd.

På grunn av den gode formen har vi fått trent ganske mye i det siste, kan jo ikke sitte inne når været er vakkert og bikkja er frisk!

Det går veldig i perioder hva vi trener på. For tiden synes vi feltsøk er veldig gøy, så da blir det mye av det. Kanskje ikke helt optimalt, da vi om en måned skal delta på "Sporkongen 2013" i regi av Asker Hundesenter. Det er en konkurranse hvor hunden skal følge et fire timer gammelt spor som er en mil langt, og med 8 (?) gjenstander underveis som skal plukkes opp. Vi bør med andre ord kanskje begynne å trene på det.

Noen bilder fra en av feltøktene våre:

Avlevering av belønning..

Belønning!

Funn av feltgjenstand

"Søkapport!"

Og et par andre bilder:

Litt idyllisk da kanskje, svømmetur med hunden sin :)


Posering i solnedgang er oppskrytt og gress er digg, hilsen Enyabenja.

Sommeren så langt har vært veldig fin for vår del. Nevner supert vær, mye kunnskap, bra hunder, gode treninger og trivelige folk. Det blir vel stort sett ikke bedre enn det:)

Ha en fortsatt fin sommer, for det skal vi!:)