lørdag 11. mai 2013

Spor og ruinhund!

Perfekt dag i dag med spor og rundering!

Runderingsøkten var kort, og slagene var rette og fine på vei ut. Videre jobbing med buen på tomslagene så vi faktisk får dekket området vi skal, ikke bare rett ut og rett inn. 

Spor ble det også plass til, og her jobber vi med å plukke pinner og gjenstander. Hun plukker fint de pinnene jeg har tatt på og lagt ned så lenge vi går på åker/gress. Pinner med ukjent sporleggers fert i skogsterreng har vi aldri gjort før, men dette begynner å komme på plass. Om det er pinner, nøkler, klær eller andre ting er ikke så viktig: Jeg jobber jevnt over med at alt med sporleggers fert på skal apporteres. Det er slutt på leke i enden av sporet, forsterkere kommer via gjenstand- og pinnefunn nå.
Dagens spor var ganske kort (ca 3-400 meter) med en liggetid på nesten 2 timer. Hun gikk av én gang (rett etter funn), men det bryr jeg meg egentlig ikke så mye om. Jeg ser at når hun må lete etter små gjenstander/pinner så blir hun automatisk mer nøye i sporet. Ved de første gjenstandene måtte hun minnes på hva hun skulle gjøre, de to siste slo hun kjempefint på helt selv.

Vi må jo øve litt. Vi har nemlig meldt oss på sporkonkurranse i slutten av august. Og det er litt lenger enn de 500 meterssporene vi har pleid å gå. Konkurransen er på 10 km. 8 pinner. Og fire timer gammelt.
Good luck Chuck.

Hvem melder seg frivillig til å legge ukjente 8 km-oppgaver til oss? *smiler pent*

På sporet!


Pinneplukking lønner seg:)

Sniff sniff

Og ja, ruinhund sier overskriften! Kanskje ikke sånn "ruinhund" du hadde ventet deg. Her er prinsessen på ruinene. Ikkeno ruinsøk, nei. Bare være fin jente.

Prinsessen på ruinene

Ennis vokter porten

Prinsesse Enya