søndag 31. mars 2013

Næmmen, man kan jo ikke.

Joda, det kan man.
Nå er vi så drittlei snøen som aldri blir borte. Jeg vil gå spor, kjøre felt og trene lydighet på gress.

Litt av påsken har vi brukt til å trene feltsøk i snøen. Vi er jo ikke så sykt rutt på disse bruksgreiene, så det er kanskje dumt å gjøre det i snøen. Jeg vet ikke. Vi gjorde det uansett, så får sommeren vise om vi har gjort noe vi ikke burde.
Jeg tråkket opp noen "stier" ca 50 meter utover og la gjenstander under snøen på forskjellig lengde. Jeg tenker at da får jeg hvertfall kanskje kjørt inn et slags søkssystem (type: løp rett ut med nesa i bakken) på det med en gang? Rett ut, rett inn. Det er sånn man vil ha det til slutt, er det ikke?

Se her da! Vantefinning, profft!


Jeg har en teori om at denne teorien funker! Og når vi kommer til sommeren og vi sliter med feltsøket av en eller annen grunn, så ikke tenk at det var det du tenkte. Den store trøsten er at om alt failer så kan Enya aldri gå noe mer enn klasse D uansett fordi hun er så skuddredd. Flax i uflax (ellerno).