tirsdag 22. januar 2013

Bilyd på hjertet!

Etter en litt røff lydighetsøkt for en ukes tid siden hvor Enya knakk en tann (sånt må man regne med!), skulle vi til veterinæren for å trekke. Der fikk vi påvist bilyd på hjertet, og ble sendt videre på utredning. Har vært på utredning i dag, og ultralyden viste at blodets hastighet over Aorta er noe høy. Vanlig hastighet er omtrent 1 meter per sek, mens Enya ble målt til 1,9 meter per sek. Dette er noe høyt, men likevel innenfor normal referanseverdi (under 2 meter per sek).

Alt går litt fort hos Enya - selv blodet! :)

Dette er heldigvis ikke av klinisk betydning, og det trenger derfor ingen oppfølging eller medisinering.

 Arkivbilde fra en av vinterens skiturer

Tilbake fra utredning, favorittplassen inntatt :)


Har fått noen "klager" på at ikke bloggen oppdateres (hyggelig at folk er innom og leser!), og det er rett og slett av to grunner: For det første så er det liten tid. Eller mye å gjøre. Vi har litt for mange baller i lufta om dagen, så da blir disse greiene her litt nedprioritert.
For det andre, så var 2012 er år vi ser frem til å legge bak oss og glemme. På hundefronten mistet jeg litt gnisten, og vi var en periode ganske slappe med trening. Konkurranseplanene ble det heller ikke noe av. I grunn så var det mange planer som ikke ble så mye av. Men vi har definitivt lært veldig mye om tillit, vilje, valg og hvilke konsekvenser det kan få når man velger å stole på andre. Men, nok om det.

Konkurranseplaner for 2013 er allerede lagt, og det kan kanskje hende at vi blir flinkere til å oppdatere her inne (men jeg lover ingen ting). Gnisten, gløden og motivasjonen er hvertfall tilbake! Enya skal konkurreres med og vises frem i løpet av sesongen! Hun er jo Ferrarien min, og man kjøper seg jo ikke Ferrari for at den stå i garasjen :)