torsdag 5. juli 2012

Sau!

Hentet Mie, Tinka og Stratos grytidlig i dag tidlig (sånn rundt 10), og satte kursen sørover for gjeterhundtrening med Karianne! Det ble litt kløning og litt useriøst i begynnelsen. Karianne var litt sånn "Ååååh, Steeeææææeeeep, nå gidder jeg ikke mer ass!! ..høøyre :)", Mie var litt sånn "Stratooooos, LIGG" (og frem med Heidi-pekefingeren), og jeg var vel litt sånn "høyreneivenstreliggjegmenteståNEEEEEI!LIGG!"
Etter at alle hadde kjørt gjennom hver sin kløne-økt, kunne jo ting bare bli bedre! Og det ble de!

Enya har begynt å ta høyre- og venstrekommandoene mine veldig bra, og noen av flankene hennes er faktisk veldig fine! Jeg må huske på at hun må få jobbe masse på dyrene for ikke å miste den gode feelen hun har fått. Kjører jeg med for mye press og for mye "teknisk" med innlæringer av kommandoer går hun over i "lydighetsmodus". Fokus fremover blir korte flanker og raske ligger uten at hun spiser seg innover mot flokken. Sammen med en god del driving.

Sånn helt konkret så hadde vi en fin økt med fokus på å få dyrene inn i kveet. Og det klarte vi! Hele flokken, 3 ganger på rad. Og jeg hadde god kontroll på Enyabenja :)


Teamwork :)

 Null stress i joggedress!

Fornøyd eller? Yes sir.

Tretti poeng til meg og Ennis for vel gjennomført flytting av Lambi


Takk til Karianne for bilder! 
...og nevnte jeg: at jeg og Karianne bygget kveet selv? Handy girls, oh yes I think so :)