onsdag 9. mai 2012

25% snart 50%

Nei, jeg snakker ikke om fettprosenten frem mot bikinisesongen, jeg snakker om ferie. I går klokken 12 var jeg 25% på vei til ferie, i morgen klokken 12 er jeg 50% på vei til ferie. Helt ok.

Så da leses det pensum. Eller, ikke nå, nå blogger jeg. Det må jo til det også. Ja, det MÅ det, i aller høyeste grad. Og nå har jeg tenkt til å skryte litt, så de som ikke liker sånt, de kan scrolle litt.
Fikk mail her om dagen fra selveste en eller annen sjef på Handelshøyskolen BI, og der sto det at jeg var blandt de 10% beste elevene i mitt kull. Da smilte jeg litt, også leste jeg mailen om "mulighetene de hadde å tilby meg" en gang til, også smilte jeg ganske mye. How do I do it? Jeg vet faktisk ikke. Haha, du tenker sikkert at jeg leser jevnt og trutt gjennom hele semesteret, løser oppgaver, følger nøye med i forelesninger, er tilstede i alle forelesninger, gjennomgår alle notater på slutten av dagen og har full kontroll under eksamensperioden. Også har jeg stresskoffert og stripete blazer. Og håret i en stram knute i nakken.

Hehe, I tell you, deække sånn det er.

Mønstereleven (dvs meg, *kremt/smil*), hun har bare vært i én hel forelesning i arbeidsrett gjennom hele semesteret (og grunnen til at jeg ble der var fordi jeg var så sykt sulten, også passet det bra å ha underholdning til maten). Jeg kommer aldri tidsnok, konsekvent. Gjerne litt trøtt, nettopp stått opp, til tross for at forelesningen begynner 14:00. Spiller wordfeud i forelesninger og leser aldri notater. Og tenker at eksamen går som den går (når man henger så langt etter, er det ikke vits i prøve å ta det igjen en gang). Og klesvalget, hehe, det gidder jeg ikke si noe om tror jeg. ...man må liksom se det for å forstå. Selvom jeg tror ikke de forstår det helt de heller, for å være ærlig.

Moralen er altså: kan folk slutte å stresse så sykt eller? Bare tren deg selv og hunden din og spis fisk og fem om dagen, så løser alt seg. Lover.

På eksamensdagen klarer du alltids å huske noe pensumrelatert. Bland det med sunn fornuft og skriv sensor i senk. Funker alltid. Lover.

Enya har det bra, og hilser forresten.