lørdag 14. april 2012

Out of order

I dag har vi hatt en rolig innedag for første gang på veldig veldig lenge! Det er veldig uvant at ting ikke går i 200, og at vi har en million ting vi må rekke. Vi har fått beskjed om at "det er lov å slapp'a litt innemellom vettø" fra flere hold, så da har vi prøvd det i dag. Hvorfor? Jo fordi:

I går kveld begynte Enya å pese voldsomt inne. Jeg fikk med en gang mistanker om hva det var, så da gikk vi ut en tur. Der fikk jeg bekreftet det jeg trodde: dårlig mage. Skikkelig dårlig mage. Så fra i går kveld, og gjennom hele natta og frem til klokken 07 har vi vært ute minst en gang i timen for å lufte. Enya er flink jente, og peser meg midt i trynet til jeg våkner når hun må ut. Ikke så innmari kult, men kulere enn alternativet.
I dag har hun ligget rett ut, og nektet å ta til seg vann eller mat. Jeg har prøvd å ta henne med ut, men hun vil bare hjem og inn igjen. Så da har hun fått ligge i fred. Hun har aldri vært så dårlig før, og det bekymrer mammahjertet mitt så mye at jeg ikke har dratt fra henne i dag. Nå i kveld spiste hun en liten fiskekake og drakk litt Biola. Det var ikke store greiene, men mye bedre enn ingenting. Det kan være et tegn på at formen hennes er på oppadgående, noe jeg virkelig håper!