fredag 13. april 2012

Kjøp

Når man først har hatt en slik, klarer man seg ikke uten. Vidunderproduktet heter Silver Shade Mesh og sørger for å holde det svalt i bil, telt, bur osv. Denne er helt vanvittig bra, og stiller i en helt annen klasse enn lignende produkter. Jeg har alltid vært veldig skeptisk til sånne produkter (inkludert denne) helt til jeg fikk prøve den selv. Så kjør på, kjøp den, jeg kan love deg at du ikke blir skuffet! Genialt på helgekurs, stevner og ellers når hunden må ligge lenge i bil om sommeren.

Hjemmeside

Kjøp den her

..og med et par sånne vifter i tillegg så kan vi en ønske en varm og lang sommer velkommen! :)

Og hvis noen lurer på hvorfor jeg blogger på denne tiden på en fredag er det fordi jeg flyr mellom 4. og 1. etasje en gang i timen på grunn av at Enya har pådratt seg et eller annet magedritt (bokstavelig talt..). Kjeeempegøy, nå er det ris for alle penga! God helg :)