torsdag 19. april 2012

Jeg har verdens beste hund!

Jeg er så utrolig glad for at verdens fineste hund er min! :)
Så, en litt mer objektiv variant:

I dag har vi rundert, og jenta kan! 
På første økt kjørte jeg tomt - funn - tomt - tomt - funn.
På andre økt kjørte jeg tomt - tomt - funn - tomt- tomt - funn - funn. 
Hun drar ut på samtlige slag, og virker utrolig trygg på oppgaven hun skal gjøre. På et par av tomslagene hadde jeg veldig god oversikt på grunn av utformingen på terrenget, og slagene var så sykt etter boka at jeg ikke trodde det var mulig. Det var vakkert, og det er veldig synd at det ikke ble filmet! Jeg gav figurantene løsbitt til tross for at bringkobbelet var på, for jeg var ikke helt sikker på om hun husket meldingsdelen (den er ganske ny, og det er en stund siden vi har rundert). Men denne jenta skulle ikke ha noe løsbitt nei! Hun tar bringkobbelet, kommer i full fart inn i utgangsstilling med tydelig lyst på å få påvisningskommando. 
Jeg ble spesielt imponert over det ene slaget: Hun løper ut på et slag hun skulle finne på, jeg roper etter at hun har dratt ut uten at hun har funnet, og hun vender mot meg og midtlinja. Rett etter denne vendingen får hun figgen i nesa, drar ut igjen, finner og melder. Sweet! :)


Hun ser kanskje litt tilbakestående ut her, men hun er ikke det, hun bare gleder seg så innmari :)

"Muttern driver å tar bilder mens det ligger folk i skogen!! Og de har tennisballer!!"

Ikke like mye krutt etter en mil i joggeskoene med påfølgende rundering... Natta! :)