mandag 5. mars 2012

Oppdatering fra sykehuset

Disse greiene her har tydeligvis ingen planer om å slippe taket. De siste tre dagene har jeg til stadighet prøvd å overbevise meg selv om at jeg er på bedringens vei, og til tider nesten helt frisk. Sånn som i sta da jeg skulle slå på stortromma og gå en tur med Enya i skogen. Skikkelig sjakktrekk. Jeg kom vel omtrent halvveis opp første lille motbakke før jeg skjønte at jeg hadde tatt en svært dårlig avgjørelse. Så da var det å snu... Skikkelig nedtur i så fint vær. Jeg er så ubeskrivelig lei, og nå håper jeg jeg er ferdig med å være syk for hvertfall ti år fremover (er lov å håpe hvertfall!) :)

Enya er overbevist om at jeg aldri kommer til komme levende ut av dette, så nå har hun bestemt seg for å ta igjen for all kosing hun hater, og som hun har unngått i snart fire år. Hun skal helst sitte eller ligge oppå meg... Så uansett hva jeg gjør, stirrer dette trynet på meg (legg merke til hvor seriøst bekymret hun ser ut..).