mandag 13. februar 2012

Blåmandag?

Jeg skjønner ikke hva folk mener med disse blåmandagene sine.
Vi har hatt nok en super dag som begynte med at Enya fikk sove lenge mens jeg dro på Elixia en tur. Det var så deilig at jeg ikke klarte stå på beina etterpå. Men nok om meg, dette er jo Enya sin blogg :)

Vi dro til Ytre Enebakk en tur for å gjete sau litt utpå dagen. Der fikk Enya drive en del i langline, noe som funket fint etterhvert. Hun har desverre fått en del læring på at rusing funker for å flytte dyrene, og hun er ikke helt klar over hvordan hun kan bruke trykket hun besitter til sin fordel. Så dette blir nok mye fokus fremover. Hun er fortsatt usikker tett på dyrene, og trives best langt ute. Hun hadde noen runder med løping der, så da slapp jeg unna kondistreningen på henne i dag :)