tirsdag 10. januar 2012

Verdens fineste potet!


Enya er en utmerket lydighetshund, en super brukshund, en god gjeterhund, hun har bronsemerket i agility og jaggu har hun vist seg å besitte gode trekkegenskaper også. Etter over en mil på ski ligger hun  fortsatt fint i selen og trekker utrolig bra. Det er tydelig at all treningen vi har gjort i sommer og høst har funket. Også i dag trakk hun vanvittig bra, jeg som trodde jeg hadde slitt henne ut i går med to timer skitur på dagen og fem (!) timer gåtur på kvelden. Men skal nok mer til for å knekke Enyanøtta :) Merker jeg at hun blir sliten på skitur, slipper jeg henne bare i 4-5 minutter så hun får spist litt snø, også gir hun 110% igjen så fort hun er tilbake i selen. Den lille kroppen på 16 kg trekker helt vanvittig bra. Også har jeg blitt så flink til å gå på ski etter jeg begynte å smøre skiene mine.. :)