mandag 16. januar 2012

Spesialsøkskurs del 3

Da var kurset unnagjort, og først og fremst må jeg få si tusen takk for et kjempebra kurs! Takk til dyktige Stig og alle de trivelige deltakerene, og til Asker Hundesenter for bra lokaler og butikk med snille priser!

I dag hadde vi også en fin blanding av teori og praksis, og på praksisen begynte vi der vi slapp i går. Mange av hundene hadde modnet veldig over natten, og kom som "nye" hunder.

Takk til Linn som filmet oss:Enya har tydelig skjønt poenget, og jeg kan etterhvert nå begynne å legge inn den markeringen jeg vil ha. Jeg mener, vi gir oss jo ikke her! Derfor, har jeg overraskende nok handlet litt :)


Dette er et søksbrett med 8 hull for trening av systematisk diskriminering av lukter. Brettet koster 380,- og fås kjøpt her. Treningsoppdatering på dette brettet kommer i senere blogginnlegg selvsagt!

I tillegg fikk Enya et par nye leker, og jeg fikk kjøpt sakser til pelsstell hos Asker Hundesenter (disse har kvalitetsprodukter til svært gunstige priser! Mye Hunter og K9 bla.). Jeg vet at Border Collien ikke skal klippes, men jeg orker ikke svære bukser med magnestisk tiltrekningskraft på alt fra granbar til bæsj. Hun er da brukshund, ikke utstillingshund. Og dessuten er hun umåtelig vakker uansett hvor korte bukser hun har :)

Enya har blitt dårlig i magen på grunn av alle godbitene i går og i dag. Vi hadde noen turer ut i sta, så fikk hun litt ris, og nå virker det heldigvis som om det har roet seg. Så får vi bare krysse fingrene for natten :)

Helt til slutt:
Et veldig bra kurs vi kan anbefale på det varmeste til både familiehunden og den drevne konkurranseutøver :)