tirsdag 20. desember 2011

Veronica i kjent stil

I august dette semesteret fikk vi utlevert en oppgave. Jeg har hele tiden tenkt at jeg har gooood tid. Helt til mandag klokka tre da jeg fant ut at oppgaven på 20 sider skulle leveres tirsdag klokka 12. Så da sitter jeg her da, midt på natta og skriver oppgave. Stor stas. Enya lurer på om det har klikka for meg. Bare for å oppklare det med gang, så har det ikke det. Men jeg hadde kanskje klikket (eller sovnet) hadde det ikke vært for Monster og pepperkaker. Om omtrent 7 timer har jeg skikkelig ferie, juleferie på ordentlig. Gleder meg bare til å få levert den driiiten her nå. Det artigste er egenevalueringen på slutten. "Hvordan har læringsutbyttet vært?" "Hvilken karakter fortjener du?" Hater sånne ting. Men én ting vet jeg. Hvis vi ser på de siste 12 timene isolert sett, så står innsatsen til en A. No doubt. Læringsutbyttet har vært formidabelt dette semesteret. Sånn generelt. Innenfor faget: vet ikke. Men nå synes jeg faktisk vi kan fokusere på de siste 12 timene.Også et par bilder fra tur da himmelen var råååsa og jeg hadde juleferie i hodet.Sånn, 18 sider, det får holde. Det står faktisk maks 20 sider i oppgaven, og da er 18 godkjent mener jeg. Okei, det er kanskje en del "luft" i oppgaven. Men det må være der, det er et designelement.

Takk bukk nikk og skål. En halv liter Monster gjør seg i de tidlige morgentimer. Gleder meg sykt til å levere den greia her nå.

Og ja, god jul a.