tirsdag 6. desember 2011

Shopping hos AlphaDog

I går la jeg inn en bestilling på noen varer i nettbutikken til AlphaDog.no. I dag tidlig fikk jeg melding om at pakken kunne hentes på Rema. Det kaller jeg god kundeservice! Og ikke bare er de dyktige på dette feltet, de har noen produkter jeg bare elsker. (Nå begynner dette å minne om sånn Voe-blogg, ikkjeee braa). Det er liksom ikke hver dag man kommer over produkter til hund som har et design som lett sklir inn i stua OG er praktisk. Sengene fra MollyMutt oppfyller begge disse kravene!

Konseptet går ut på at man kjøper et trekk, og fyller det med hva man vil. Vi har fylt det med intet mindre enn 4 dundyner. Herlig, sier Enya! Om man ønsker kan man kjøpe et slags "innertrekk" som vist på bildet under. Det gjør jobben med vasking og bytting av trekk mye enklere. For man må jo ha flere design så man kan bytte på! ;)


Innertrekket er fylt med 4 dyner, og Enya venter i spenning :)

Så trer man enkelt og greit sengetrekket utenpå, og voila, ny hundeseng!

Planen var å få tatt et bilde uten hund i senga, men rett etter den var ferdig la hun seg på den, og nå nekter hun å flytte seg. Terningkast seks, hilsen Enya!

Jeg bestilte også en ny genser til henne til å ha under dekken osv. Enya synes det er snodig å ikke ta av merkelappen og å ha på genser inne når man har pels. Men jaja....så gikk det omtrent 10 minutter før hun veltet over på siden inn i total koma: