tirsdag 8. november 2011

Drømme litt...

Må være lov å drømme litt nå når dagene blir kortere, gradene færre og eksamenstiden (nå ble jeg kvalm) nærmer seg. Daglig er jeg innom finn.no og ser på små hus som ligger i landlige omgivelser med god plass til hunder (ja, i flertall) og sauer (i flertall de også). Et lite rødt hus med stor tomt som ligger +- en time fra Oslo. Tenk det hadde vært koselig!

Når jeg ikke sitter på finn og drømmer meg bort går dagene stort sett i det samme. Vi går masse turer i skogen (luksus å bo vegg i vegg med skog!), løper en del turer og trener litt triks og lydighet. Enya er med meg på jobb de dagene jeg jobber, noe hun trives med. På jobb bruker hun tiden på å sjarmere til seg struper og grisehaler fra kunder, koser med frivillige og powernapper når det passer seg. Hunden min er faktisk så drøyt søt at det er et par kunder som kommer innom butikken utelukkende for å kjøpe knask til henne og kose! Sånn er det å være verdens beste hund sier Enya :)

Vi har vært litt slappe på lydighetsfronten i det siste, men nå må vi ta oss sammen! Vi skal skal skal debutere i NM til sommeren, så vi har et liiiite prosjekt foran oss. Med andre ord så må vi begynne snart!