tirsdag 1. november 2011

Dagene som gikk (altfor fort)

Synes dagene, ukene og månedene bare raser forbi. Nå er det jo snart eksamenstid, og jeg som er i sommerferiemodus ennå. Hehe, dette går veien kjenner jeg. Uansett, vi vil blogge om noe hyggelig, så glem det :)

På søndag var vi på tur med Alise og Anton. Vi vet ikke heeeelt hvor vi gikk (i kjent Veronicastil), men det ble hvertfall en bra runde på 3,5 timer! Det var mye vann. Og vått. Og leire. Perfekt badevær sier Anton :)Vi var også på en bra tur med gamle roomiser fra den tiden jeg bodde i Bergen! Enya fikk bære kløv da hun måtte gå store deler av turen i bånd fordi hun bøller med Nala...


De tre kuleste bilene Norge har sett. Igjen var de gjenforent :) Utrolig at alle bilene lever ennå. 

Egil var superglad når han skjønte at gode gamle flokken skulle på tur, og tok av i god gammeldags Pegsterstyle ;)

I går var jeg og Enya på tur i Maridalen igjen, og jeg presterte da å miste bilnøkkelen. Vi gikk jo intet mindre enn 2 timer, og det hadde blitt bra mørkt når jeg egentlig skulle satt meg i bilen og kjørt hjemover. Så en eventuell leteaksjon ble avblåst før den hadde begynt. Så da satt jeg jo fint i det. Nøkkelen til leiligheten lå i bilen, nøkkelen til bilen lå i skogen, og reservenøkkelen lå i leiligheten. Jeg hadde med andre ord klart å surre meg fint inn i det :) Enden på visa ble at jeg ringte Viking, betalte de 500 sure kroner for å åpne, ringte mamma, fikk tak i nøkkelen til leiligheten, fikk mamma til å kjøre meg hjem så jeg fikk hentet reservenøkkel, også opp igjen til Maridalen og ulåst bil for å kjøre hjem. Godt bilen min er skitten, bulkete, stygg og lukter vondt så ingen stjal den :) 

Jeg tror jeg må få kjøpt meg sånn dirkesett som Viking har og tape det fast på støtfangeren.