torsdag 13. oktober 2011

Laaav bloggmoral

Jeg ser at de siste ukene har vært preget av lav bloggmoral. Det vil si blogging omtrent lik null. Det er flere grunner til det, men i bunn grunn handler det jo om prioriteringer. Så det er vel unødvendig å prøve å unnskylde oss.

Men, nå, i dag, starter vi et nytt og bedre bloggliv! Vi lover på tro og ære at vi skal ta opp igjen bloggingen. Vi lover å informere, legge ut bilder, komme med nyheter osv. Rett og slett bli gode bloggere sånn vi en gang var.

Jeg kan jo oppdatere kort om hva som skjer nå, og hva som har skjedd.

På helsefronten har Enya holdt seg stabil. Vi går til kontroller til Ellen Schmedling annenhver måned, og det har de siste gangene ikke vært noen store nyheter. Noen små låsninger finner hun fra gang til gang - noe som er normalt med Enyas aktivitetsnivå, samt at hun er stram i magen. Magen har vært sånn "hele tiden", og mistenker at hun strammer den på behandlingene fordi hun stresser. Vi har hvertfall grønt lys på å gjøre som vi vil, noe som er herlig. Jeg passer dessuten på å være flink med dekken. På morgenturen nå ligger gradene ganske nærme null, og med Enya helt ute av pelskondisjon blir dekkenet brukt hvertfall her. Så ser vi ann utover dagen, og vurderer fra tur til tur hva det er behov for.

Hverdagene består ellers av turer og trening. Nå har det blitt for kaldt til å svømme ute, men hun får både lengre gåturer og joggeturer. Nå har jeg vært syk en uke med vondt i halsen og hoste, så joggingen har blitt litt amputert, men turer har vi gått. Jeg er heldigvis bedre nå, så fra og med i morgen blir det jogging igjen også. Denne treningen har vi enormt mye igjen for i runderingen! Så rundere gjør vi stort sett en gang i uka, og kjører da 2-3 økter hver gang. Hun begynner å bli dreven, og det er realistisk å satse på start til sommeren. Lydigheten er det litt så som så med, men vi trener en del detaljer inne. Jeg merker at kulda tar litt knekken på lysten til å stå ute med neglsprett og frossne pølsebiter. Men planen er å ta det opp igjen. Såklart. Hvertfall hvis vi skal tørre å starte NM til sommeren (oi, sa jg det høyt?).

I kveld skal vi rundere, og jeg lover bilder og blogg!

Ha en fin dag :)