søndag 23. oktober 2011

Jobbing, trening og tur

På torsdag ble det rundering på oss. Vi rakk bare en økt, og det ble litt på måfå fordi jeg var nokså kald og litt lite inspirert. Kjørte ganske gjennomsnittlig med fire funn og to tomslag. Planen var å gå flere tomslag, men superbikkja nekter jo å komme på midtlinja når hun har noe i nesa (Veronica: Planlegg bedre!). Hun ELSKER å rundere. Enkelt og greit. Når jeg tar på henne bringkobbel og dekken, er hun helt i ekstase, og hun begynner å bli nokså vanskelig å kontrollere før start og på midtlinja. Så neste trening blir dedikert til å få bedre kontroll på foten inn til start, få henne tettere meg mellom slagene, få meg bedre forsterker på midtlinja, og muligens trappe noe ned på verdien på forsterkerne hos figgene. Jeg må rett og slett få bedre kontroll! Og jeg som trodde det kom til å bli et problem når vi begynte at hun var for avhengig av meg... Hahaha! Så feil kan man ta!

Fredag og lørdag gikk med til jobbing. Enya var med på jobb, og det går helt supert. De som kjenner Enya godt vet jo hvor dårlig hun taklet å være med meg på jobb før. Taklet det dårlig som i livredd. Nå er hun en helt annen hund, og hun har blitt så varm i trøya at hun forsyner seg av hyllene selv hvis ikke hun står i bånd. Jeg har bevisst valgt å ikke gjøre noe med dette på grunn av hvor redd hun har vært butikken og alle lydene. Så får jeg heller binde henne, passe på eller betale for det hun tar (Enya stemmer for sistnevnte!). Hun legger seg ned og sover bak kassa når hun blir trøtt, hun går gjerne bort til barn som vil klappe henne, og hun sjarmerer ganske godt jevnt over tror jeg. Det sier jo litt når jeg har kunder som kommer innom bare for å kjøpe griseøre til henne! :D

Vi kom nettopp inn fra løpetur, og nå skal vi i Maridalen for å gå tur med Lone, Egil, Jacqueline og Nala. På veien hjem tenker jeg det blir en lydighetsøkt. Jeg tar med kamera på tur, så regn med blideblogg i kveld ;)