mandag 20. juni 2011

Updates fra Kalymnos

De fleste har sikkert fått med seg at jeg tilbringer en uke på Kalymnos. Kalymnos er en liten og superkoselig gresk øy, så liten at den ikke har flyplass en gang! Vi landet på Kos på fredag kveld, og tok båten over hit. Hotellet er lite og ligger så og si på stranda. Alt av terreng går rett opp og rett ned, så egentlig utrolig at noen har klart å etablere seg her. Veiene er smale (halleluja for dyktige bussjåfører!), så det er naturlig at de fleste kjører scooter. Eller piiite små biler. Folk her er så hyggelige at man nesten blir brydd, servicenorge og NAV burde tatt seg noen uker her nede for å lære litt...
Og ja, Enya, hun koser seg i Norge med pappa. Hun nyter late dager med lange turer og sofakos i litt mer passende temperaturer etter hennes smak. Jeg får daglige updates, og det ser ut som om hun trives (selv uten mamsen sin, snufs...). Jeg har forresten meldt oss på stevne på søndag, dagen etter jeg kommer hjem, på Skeidbanen. Det blir gøy!
Tilbake til Kalymnos. Været er upåklagelig, det er så varmt at det må blåse litt for at det skal være levelig her. Midt på dagen tipper jeg det er rundt 40 i skyggen, dvs en dobbel god norsk sommer :) Litt farge har jeg fått. Og ikke nok med det men jeg har også fått forskjellige farger. Både brun og rød er blitt utdelt. Baksiden av den ene (ja, du leste riktig, bare den ene) leggen er knallrød. Glemte nemlig å smøre den i dag tidlig. Lurt. Jæda... Nå blir det god mat, avslapping og mengder med after sun resten av kvelden, snakkes!

Og ja, takk for at vi fikk låne iPaden din Christer! Linn hadde aldri klart seg uten ;)