lørdag 11. juni 2011

Stevne 11.06 2011

Vi har gått lydighet for Rottisklubben i Flateby i dag. Mye gikk bra, men et par "tullefeil" ble det, noe som resulterte i to nuller på 3 og 4 koeffisiente øvelser. Likevel ble det en sum på 214 poeng, 3. premie og tre 10ere. Været var det hvertfall ingen ting å si på: overskyet, bittelitt regn nå og da, ca 15 grader og vindstille.

Karakterene ble som følger:
Felles sitt 1 min med synlig fører - 10 : Ingen ting å utsette selvom dette minuttet virket som en evighet.
Felles dekk med skjult fører - 8 : Dobbel kommando ned.
Fri ved foten - 8,5 : Synes dette var snilt, forventet dårligere karakter mtp hvordan øvelsen ble utført. Jeg synes hun gikk litt uryddig, også falt hun ut et par ganger.
Sitt under marsj - 9,5 : Noe nølende sitt de siste 10 cm. Kan ha noe med at jeg sa kommandoen litt rart (hva nerver gjør...).
Innkalling - 0 : Dekket henne, kommanderte bli og gikk i fra. Da jeg hadde kommet halvveis kom hun plutselig opp på siden av meg. Kan ikke huske at dette har skjedd på trening.
Ruta - 0 : Sendte henne ut og dekket henne, begynte marsj i mot og da reiste hun seg. Dette skjer aldri på trening, men hun gjorde dette på et stevne i fjor også. Klarer ikke fremprovosere det på trening, men tror jeg bør kjøre flere hele ruteøvelser i og med at hun er blitt så trygg i store deler av øvelsen.
Apport over hinder - 10 : Ingen ting å utsette, god fart, rent opptak, rett innsitt.
Metallapport - 10 : Ingen ting å utsette her heller. (Slapp muttern ned skuldrene etter de to nullene kanskje *ler*)
Neseprøve - 8 : Husker ikke hva han trakk for. Noe tygging og skjevt innsitt?
Avstanden - 8 : Dobbeltkommando ned.

Men det var gøy å gå, og vi er klare til å melde på flere stevner! Opprykket er så nært så nært, jeg vet hun kan! :)