søndag 26. juni 2011

Eliteopprykk

I dag har vi gått stevne for Schæferhundklubben avd. Oslo. Vi ble litt kastet inn i ringen fordi jeg trodde jeg hadde mye bedre tid enn jeg hadde, og været var etter min smak heller ikke optimalt. Men, nok om det. Poengene ble som følger:

 • Felles sitt: 9,5 (flyttet en labb)
 • Felles dekk: 10
 • Fri ved foten: 8,5 (falt ut litt her og der mm)
 • Sitt under marsj: 9 (tregt moment)
 • Innkalling: 10
 • Ruta: 9
 • Apport over hinder: 0 (jeg klarte ikke kaste)
 • Metallapport: 10
 • Neseprøve: 7 (pesing, brukte lang tid, plukket rett men slapp den ned for så å ta den opp igjen)
 • Avstandskontroll: 9 
 • Helhet: 9 
Jeg er superfornøyd med hunden! Meg selv derimot... På apport over hinder ble apporten kastet rett opp i lufta - og rett ned. Den havnet foran hinderet, så det var tapt sak. Surt da dette er den øvelsen vi alltid får en av de høyeste skårene på. Menmen, sånn er det. På neseprøven var hun sliten og peset, så 7 her er i grunn helt greit. Men det kan bli bedre, og det skal det bli :)
Jeg var sikker på at førstepremien røyk med kastet mitt. Jeg skjønte derfor ikke helt hva som skjedde når det var meg og en til igjen uten kritikken, og dommeren sto med to røde sløyfer i hånda. Da de ropte opp oss, skjønte jeg hvertfall ingen ting. Men joda - vi klarte det vi!
Totalt endte vi på 263 poeng, og jeg kan ikke la være å nevne at om jeg hadde klart å kaste bukken, hadde vi antagelig ligget på 293 poeng, noe som er veldig bra spør du meg :)
Neste uke blir det "full fest!" på Lydnadsläger hos Heidi Billkvam, og det blir herlig herlig å fokusere på eliteøvelsene! :) Det kribler etter å begynne treningen av nye øvelser! Vi gleder oss!

Etter stevnet ble det badetur med Alise og Anton!