tirsdag 17. mai 2011

Hurra for 17. mai!

Både jeg og Enya er litt lunken til store folkemasser, sur hornmusikk, tjukke ullkjoler og smeltende is. Derfor dro vi til skogs for å feire dagen. Og hva er vel egentlig bedre? Det blir jo stort sett ikke mer nasjonalromantisk enn norsk natur på en herlig varm dag som dette! :)
Først får vi vel si: Gratulerer med dagen!


Så ja, vi tok med oss Kompisen og dro i skogen!


Men, ting har ikke bare gått på skinner... Når vi kom hjem hadde mamma låst alle dørene i huset og stukket av med nøklene. Det er i sånne situasjoner MacGyver'n i meg kommer frem. Følg med på hvordan man bryter seg inn i sitt eget hus.
Jeg mente å ha husket og sett et par nøkler i garasjen. Problemet er bare at den vegghengte åpneren ikke funker. Derfor måtte jeg ha
1: enten tilgang på en sånn åpner hvor man bare trykker på en knapp
eller
2: Rambo som kan løfte hele porten.

Fikk ikke tak i Rambo, så det ble alternativ 1 i dag. Tilfeldigvis så jeg at det var en sånn åpner i en av bilene. Men, bilen var låst. Bom låst. Men! Smart og flink som jeg er fant jeg en glippe på sånn en halv cm på det ene vinduet. På dette vinduet er det også sveiv. Da trengte jeg bare noe veldig langt og veldig tynt...
Heldigvis er det 17. mai i dag, og i den forbindelse hadde mamma satt ut flagg. Og det passet jo i grunn bra.


Så jeg tok flagget og stakk det i sprekken (på bildet under har jeg allerede holdt på en gooood stund) og rulla ned vinduet.


Så stikker du flagget så langt du klarer inn i bilen, heeelt til du treffer rett knapp på portåpneren.


Og... voila! Porten går opp!
...og nøklene kan hentes ut :)


Man må aldri aldri aldri undervurdere min evne til å løse problemer og å få ting som jeg vil.

Og ja, smartass, nøklene henger selvsagt ikke i garasjen lenger, flaggene er tatt inn og alle vinduer på alle biler er godt lukket igjen. Så bare glem det ;)

Ha en fortsatt fin dag alle sammen! :)