onsdag 23. februar 2011

Enya har vært hos kiropraktor i dag!

I dag har Enya vært hos kiropraktor igjen. Hun er veldig fornøyd med fremgangen hennes, og at kroppen svarer så bra på behandling som den gjør.
Etter behandlingen fikk Ellen lese hva Grete fant på Enya, og bekreftet det som sto der. For å sitere henne, så var det "spot on".

På grunn av de uanstendige mengdene med snø som er nå så blir det mye turer på gangveier, fortau og asfalt i tilegg til joggeturer. Som kompensasjon blir det mye momenttrening i stua, noe jeg tror vil lønne seg når vi en gang igjen entrer ringen.
  • Vi har jobbet mye med raske stå fra dekk med 4 låste bein 
  • Og raske oppsitt fra dekk. Sånne hvor hunden tar sats og ser skikkelig smooth ut, ikke sånn hakkete trappetrinnsoppsitt.
  • Stå på "hendene" jobber vi med...
  • Pirking på holdter. Få de rette og behold konsentrasjonen!
  • Kontakt fra første skritt. Under fri ved fot har jeg sett at Enya pleier å snu hodet vekk med en gang vi begynner å gå, for så å ta kontakt igjen. Jeg vil ha kontakt hele tiden!
Og sånn bortsett fra det jobber Enya hardt hver dag med å være verdens beste hund. En jobb hun utfører helt utmerket! 

Legger ved et bilde av Enya når hun er med på sin første trening, 8 uker og noen dager gammel. Det er helt sykt hvor fort tiden går. Og det er enda sykere hvor glad jeg er i denne hunden. Det finnes bare én Enyabenja, og hun er verdens besteste! *smask på snuten*