torsdag 27. januar 2011

Være stille...

Nå begynner det å gå veldig bra å være stille under marsj. Vi har derfor tatt et skritt til, og på trening i dag var fokus på å være stille under vendinger på stedet, og disse to-skrittsforflyttningene. Dette er nemlig veeeelig vanskelig. Men det går fremover. Strategien her har vært å først belønne henne i det vi begynner på forflyttningen (mens vi er i bevegelse), for så å strekke tiden. På slutten av treningen i dag, kunne vi ta tre vendinger før vi belønnet på det meste, men jeg varierte belønningen mellom stort sett 1 og 2. Jeg håper dette kan bygge et type "konstruktivt fokus" om vi kan kalle det det, og når hun blir mer sikker i hva hun skal gjøre, forsvinner kanskje lyden og frustrasjonen? Det er hvertfall det som er tanken. Og jeg tror kanskje det virker hittil.

Parallelt jobber vi med avstanden inne, og at jeg skal bli konsekvent med 0-toleranse på forflyttning av bakbeina. Vi jobber for tiden bare med stå fra dekk, og jeg tror jeg vil ha hele avstanden vår veldig, veldig bra inne i stua før jeg tar den med noe annet sted.

Også har jeg fått superfine påbroderte klær i dag! Bilder kommer :)