mandag 6. desember 2010

Skyddshelg + turmandag

I helgen var jeg observatør på treningshelg/skyddshelg med Peder Christiansen. Veldig bra, lærte utrolig masse! Og ikke minst: mange gode hunder! Fikk ikke så veldig mye mindre lyst på Malle etter dette kan du si...:)

I dag har jeg og Enya vært på første ordentlige tur igjen etter hun ble sykemeldt. Først var vi en tur innom Eiksmarka Hund og Katt og kjøpte en genser til Enya som hun kan ha under dekken på veldig kalde dager, samt når hun ligger i bilen. Enya synes det var veldig stas på Eiksmarka Hund og Katt, for de som jobbet der var så innmari hyggelige og gav meg godis. Sånne folk liker vi, hilsen Enya :)

Etterpå skulle vi ut på tur. På forrige behandling fikk vi "klartsignal" om at vi får begynne å gå turer igjen, og i dag la vi ut på en litt lengre tur. Planen var ikke at den skulle være superlang, men det ble den... *kremt*  Jeg hadde med kamera, og fikk tatt noen bilder av Enya i finværet. Hun storkoste seg i all snøen, og løp fram og tilbake. Hadde hun kunnet ropt "HURRA!", er jeg ganske sikker på at hun hadde gjort det.

Nedenfor følger noen bilder fra turen i dag