fredag 31. desember 2010

Godt nytt år (og noen nye grå hår)!

Året som har gått har for vår del vært noe amputert på grunn av ting som flytting og sykdom.

Likevel har jeg fått begynt å gjete med Enya, noe jeg har hatt lyst til så lenge jeg har hatt henne. Det har vært veldig gøy, og vi ser i dag etter treningsmuligheter i nærheten av Oslo. Har trent på Flisa, men i lengden strekker verken tid eller penger til desverre. Men dette er noe vi vil fortsette med inn i 2011, og jeg vil også gå opp til prøve med henne en gang i fremtiden!

Vi tok bronsemerket i agility, vi har begynt å trene rundering, og vi fortsetter med lydigheten. I tillegg har jeg begynt å snuse litt på IPO og MR med tanke på neste hund.

Helst vil jeg gjøre alt, og litt til, men jeg ser at for å komme noen vei i noe som helst, må vi kanskje begynne å prioritere litt etterhvert. Men den tid den sorg :)

Skal få kjøpt kamera, det er mitt nyttårsforsett, slik at jeg får filmet treninger :)

Til slutt ønsker vi alle venner, lesere og kjente et år fylt av lange turer i skogen, vellykkede treninger på banen og kosestunder i sofaen :) Godt nytt år!

Bilde: Arkivbilde