mandag 8. november 2010

Oppdatering, Enya

Merker ikke stort til Enyas smerter når vi gjør så lite som nå. På fredag var vi på gjeterhundkurs, og merket ikke noe til det da heller, men er jo ikke så mye brå bevegelser når man gjeter som når man trener lp.
På søndag var vi å runderte til tross for at det egentlig er fy-fy. Men det ble ingen leking hos figgen, kun mat. Også hadde hun på seg dekken. Det må telle for noe hvertfall...

Egentlig har vi treningsforbud ut året inntil videre. Vi klarte nesten å holde oss en hel uke (okei, litt over en halv), også måtte vi gjøre noe. Bikkja holdt på å gå på veggen. For ikke å snakke om meg. Det er begrenset hvor lenge det er spennende å trene fargediskriminering og å rydde opp lekene sine.
På tirsdag var vi som sagt hos Mona og Frisk-Hund. Der fikk vi bekreftet at Enya hadde smerter. Hovedsaklig i rygg, nakke og venstre side av kroppen.
Etter jeg var ferdig hos Mona, satte jeg meg i bilen for å kjøre hjem. Jeg så at Heidi hadde prøvd å ringe, så ringte henne opp igjen. Mens jeg og Enya hadde vært hos Mona, hadde Heidi snakket med sin venninne, Grete (som driver Dyretolksenteret), som er dyretolk. Heidi gjengav (det Grete hadde sagt til henne om Enya) omtrent ordrett hva Mona hadde sagt. Da fikk jeg frysninger! Grete har møtt Enya en gang når Enya var rundt året, og hun hadde absolutt ingen forutsetninger for å vite dette.

På torsdag skal jeg og Enya til Ellen Schmedling for videre behandling.

Inntil videre skal vi prøve å trene fornuftig (belastningsminimaliserende), selvom det er litt kjedelig. Og å snuble over ting som dette, gir deg jo heller ingen treningslyst i det hele tatt, så det passer bra... Enjoy!