tirsdag 2. november 2010

Enyaupdates

Enya har ikke blitt noe bedre i løpet av de to ukene. "Oi, så lang tid du har latt hunden din gå halt." Jeg har vært veldig av og på om hva jeg skal gjøre. I og med at hun virker helt fin når hun ikke har gjort noe på en dag (når jeg kommer hjem fra skolen osv), har jeg tenkt at hun bare trenger litt tid til å bli helt fin igjen. Etter vi har trent er hun tydelig redusert i det ene beinet, og har lavt tyngdepunkt. Det funker ikke å fortsette sånn her, så i går sendte jeg en mail til Mona som driver Frisk-Hund, også fikk vi time allerede i kveld kl 19. Det kaller jeg god service!

Så da skal vi dit i kveld, også håper vi Enya blir fort friskmeldt. Jeg har treningsmotivasjon som er på topp, så det passer jo innmari bra nå.

Har lenge sagt til meg selv at "Enya bør jo få forbeyggende behandling, med tanke på all treningen hun får", men har det blitt noe av? Neida, det måtte jo skje noe først *slå seg selv i hodet*.

Arkivbilde fra LP-stevne i Bergen tatt av Kennel Rettvest :)