lørdag 27. november 2010

Dogs4All

Jupp, i dag har vi vært på Dogs4All. Egentlig bare for å kikke og miljøtrene, men det ble visst "litt" handling også. Både jeg og Heidi lo da vi bokstavelig talt veltet ut av bilen når vi kom hjem og prøvde så godt vi kunne å få med oss canvasbur i king size størrelse, fôr, godbiter, senger, leker, dentastix, vareprøver og masse annet fordelt på ca 10 poser.

Canvasburdet jeg hadde til Enya var egentlig alt for lite (så det solgte vi til Idefix), så nå har vi kjøpt et stooort og fint hus til Ennis :)

Også kjøpte vi seng fra AlphaDog: denne er helt genial! Du kjøper bare trekket, også kan man fylle det med hva man vil. Man kan trekke en gammel seng med dette trekket, fylle det med gamle klær, saccokuler eller andre myke ting. Vi fylte det med intet mindre enn tre store dyner, og Enya og jeg konkluderte raskt med at det er den fresheste sengen på lenge. 

Alt snop vi kjøpte, vareprøver osv fikk vi så vidt plass til etter å ha ryddet ut av to skuffer. Godt jobbet i dag altså...

Legger også med noen bilder fra forrige runderingstrening av PitBullSheltien Tinka og Heidi som var den eneste som våget å ta kontakt med hunden.

Sånn på sykdomsfronten tror jeg det går bedre. Enya har begynt å bevege seg på helt annen måte i det siste, og selv pappa (!) kommenterte det! Det er veldig veldig bra! Vi skal også tilbake til Ellen Schmedling på mandag for videre behandling, og jeg håper hun har gode nyheter til meg :)