onsdag 22. september 2010

Trening på Ekeberg

I dag har vi vært på trening på Ekeberg. Enya var nokså sliten på slutten, men det er jo ikke så rart. Det varte i vel 2 timer. Det meste går greit, og på avstandskommanderingen har vi mer eller mindre fått inn dekk fra stå med fire fryste bein. Det er bra!
De øvelsene våre som har vært de svake begynner å bli relativt gode. Det gjenstår litt arbeid på neseprøven og ruta, samt en finish på innkallingen og avstanden. På de andre øvelsene lå vi på 10 og 9,5 på siste stevnet, og jeg føler at disse øvelsene virkelig begynner å stabilisere seg høyt oppe på karakterskalaen. Det er godt!
Jeg må derimot skjerpe meg, og lære meg å gi hunden min mer pauser! Stakkars dyret, ligger med alle 4 i været...

Søte Enya. Sånn ligger hun også hver morgen når jeg skal ut i kulda: med øynene på glipp, og strekker seg i den varme senga mens hun ser frem til noen timer i stille hus for seg selv så hun kan få sove uten å bli vekket av noen.