torsdag 30. september 2010

Det er ikke lett å være Enya

Hvertfall ikke når eieren er meg :)

Jeg klarer ikke bestemme meg for om vi skal satse på SL (IPO) eller NBF spor. Jeg har tenkt og tenkt og tenkt og tenkt, men ikke blitt noe klokere. Okei, for å oppsummere:

SL har den desidert morsomste lydigheten, men sporet er vanskeligere fordi Enya har så ekstrem fart/intensitet i sporet. Skal vi starte i dette, blir det mye, veldig mye, sporkjernehjernevasking fremover. Jeg vet ikke om det i det hele tatt er et realistisk mål med det utgangspunktet jeg har?

NBF har kjedeligere lydighetsdel, men et spor som er overkommelig om noen uker bare med nok og rett trening. Her kan det jo godt gå litt unna, og det er ikke det samme kravet til presisjon som man finner i SL'en.

Så spørsmålet blir vel i bunn og grunn: skal man senke kravet bare fordi man møter hindringer på veien? Også er det jo mulig å trene inn et SL-spor og gå noen sånne konkurranser, også "gjøre det om" til NBF-spor? Så får man jo prøvd begge deler. Det skal jo også nevnes oppi dette her at Enya er prøvekaninen min. Prøveduracellkaninen :)