onsdag 4. august 2010

Treningsfri dag (du liksom, høhø)

Siden energinivået til Enya har ligget på minussiden de siste dagene, bestemte jeg meg for å ha treningsfri i dag. Kun korte turer, så hun kunne få kjenne på kjede-seg-følelsen. Jadda.
Så ringte Stormene og lurte på om vi ville være med å trene spor. "Næ... assa, jeg liksom... tenkte. Hun trenger... liksom. Slappeav. Vi kommer nå!" Så mye for å kjede seg. Hun fikk aldri kjent på kjede-seg, ikke bittelitt en gang. Hun nøt friheten så til de grader. Lå rett ut, hele tiden. Hoppet opp i sengen, rullet seg rundt på ryggen, leke-beit i putene og nøs litt. Enyas lille artige lek helt for seg selv. Kjempegøy synes mammaen til Enya. Ikke.

Så da ble det spor-trening i dag. Hurra! Hun går som en kanon i sporet. Og hvis noen lurer på hvordan en kanon går, er det superfort uten presisjon. Hun markerer på gjenstandene hvis jeg holder igjen. Får hun gå i eget tempo, børner hun over alt av gjenstander og vinkler, og hun er på Bardufoss for jeg får sukk for meg. Har nå lagt en slagplan for å få ned tempoet hennes og øke nøyaktigheten. Spor med bittesmå pølsebiter random i sporet. Finner hun de ikke, får hun ingen belønning. Easypeasy as that. Så får vi roe ned to hakk med gjenstandene. Får jeg ikke ned tempoet, kan jeg glemme markeringen. Et skritt fram og to tilbake.

Heidi tok bilder og film i dag, det kommer! :)