tirsdag 10. august 2010

Trening 10.08 2010

I dag fikk på trening fikk jeg nok en gang bekreftet hvorfor ting gikk som det gjorde i helga. Hun mangler mengdetrening i øvelser for å bli trygg. Når hun ikke er 100% sikker i en øvelse, og mine nerver kryper utenpå kroppen, og kommandoene sprekker i fistel, da er det ikke lett å være Corderbolliefrøken på 15 kilo!
Første jeg gjorde på trening i dag, var å sende henne til ruta. Herregud, hva hun kan! Den var helt nydelig (nydelig type 10er-rute)! Så da var det julaften og alt det der på en gang, også utfordret vi ikke skjebnen mer den dagen mtp ruta.
Innkalling sto for tur, og her vet jeg ikke hva som har skjedd. Plutselig vet hun ikke hva dette er, og hun skjønner ikke helt hvorfor hun skal stoppe når jeg først har sagt at hun skal komme. Men dette er en kjent sak. Noen ganger blir det to skritt frem og et tilbake. På slutten fikk vi til noen gode ståer, og fikk belønnet dette skikkelig.
I sitt under marsj, må hun bare bli tryggere i momentet. Jeg har derfor gått tilbake noen steg, og belønner nå bare det at hun setter rompa i bakken. Dette går veldig fint, også tar vi det derfra :)
Vi trente også neddekk og ligg og bli. Dette går knirkefritt, så jeg vet ikke helt hva som skjedde i helga...