mandag 2. august 2010

RAM-utvidelse og grilling

For det første skulle jeg gjerne hatt litt mer RAM på dyret. 1 mils løpetur med påfølgende lydighetstrening ble visst for mye for dyret. Noe som resulterte i en middelmådig økt og en del "kjeft" fra Charlotte om at jeg må ha mere pauser, passe på å senke kriteriene for å få nok rette og passe på tolvmodigheten min. *Skriver opp bak øret*. Det er jo sånn man vet, men når man er midt oppi det, skal man bare. "Nå går det så bra, så jeg skal bare ta en liten en til..." Og når dyret har pause, hva skal jeg gjøre da liksom?

Så, over til noe annet. Grilling. Etter å spist grillmat hos Heidi en del dager, bestemte jeg meg for å fyre grillen hjemme. Vi har riktignok kulegrill i motsetning til Heidi som har gassgrill, men grill er grill tenkte jeg. Så, når jeg endelig hadde helt oppi krillkull og spylt på en halv liter tennveske for å få fyr på faenskapet, fikk jeg lagt på fisken også var brokkolien ferdigkokt. Etter intensiv blåsing og banning i omtrent en halvtime var maten ferdig (les: varmet opp). Og middag ble det. Til tross for at det smakte bål , tennveske og helvete.

Kort opsummert:

Gassgrill: Maten blir stekt og smaker det den egentlig skal på kort tid. Samt at du lukter det samme da du går inn som du gjorde når du gikk ut.

Kulegrill: Maten blir varm/lunka (regn en time og ta med paraply hvis det begynner å regne).