fredag 27. august 2010

Heiheihei

Det har blitt lite blogging i det siste. Grunnen er delvis fordi fordi pcen min er et vrak uten sidestykke som med ujevne mellomrom henger seg opp, slår seg av, nekter å skrive, og leker gjemsel bak sort skjerm. Gøy.
Men vi har heller ikke hatt tiden helt på vår side i det siste. Med 8 timer skole hver dag blir det liten tid til andre ting enn hund ved siden av. Grunnen til at det kommer et innlegg nå, er fordi jeg har pådratt meg snufsesyken. Egentlig skulle jeg vært på forlesning. I 4 timer. Om økonomi og finans. Det utgikk da jeg først satt 4 timer å leste uten å få med meg en pøk fordi jeg syntes så utroooolig synd på meg selv. Så da dro jeg hjem til Enyabenja.
Egentlig har det vel ikke skjedd sånn veldig mye. Vi har meldt på MH da, 11. oktober. Det blir gøy. Jo, også har pappa bursdag i morgen, så det passet jo dødsbra at alt jeg putter i munnen smaker likt når det endelig ser ut som om det blir noe kake.