tirsdag 3. august 2010

En hund til!

Nå er det helt avgjort - det blir en hund til! Etter mye tenking, om og men, har jeg funnet ut at jeg må ha en hund til å fordele treningen på. Enya har gitt klar beskjed om at hvis jeg fortsetter trening som jeg gjør, står ikke verden til påske. Enya skal derfor få seg en lillesøster :) Kombinasjon og tid er uvisst, men jeg har fått noen gode hint. Nå er jeg i utgangspunktet litt skeptisk til å få hund utenom sommerferie (eller andre lange ferier), men på en annen side skal ikke kombinasjon vike for tidspunkt. Men før jeg kommer så langt at jeg resverer noe som helst, må jeg finne et nytt sted å bo. Jeg brukte 10 år på å få en hund, så å hente inn en til hit er mer eller mindre helt uaktuelt for sjefen og kona hans.
Så nå er jeg og Anette på boligjakt. Noen som vil leie ut til to helt sykt snille jenter med tre (snart fire) helt super utrolig dødsskjønne hunder som ikke bjeffer eller lager riper i gulvet? *Smile pent*

OG: Nå må snart NKK få ut fingeren og ordne noen RIK grunnkurs og figurantkurs!