torsdag 8. juli 2010

Full timeplan!

I går trente vi LP med Mie og Charlotte ved Smestad. Fri ved foten var veldig bra! Ruta kommer seg, men hun stopper og snur seg alt for tidlig, så dette jobber jeg med. Avstanden har vi ikke trent på en stund, men det gikk sånn halv-greit for det. Hittil har vi jobbet masse med momentet fra dekk til stå. Her vil jeg ha 4 100% låste bein, ellers vanker det ingen belønning. Samme gjelder dekk fra stå. På de andre momentene er det bare låste bakbein som gjelder.
Når ligger det også en ny metallapport og venter på oss på posten, så da kan vi begynne å trene det igjen også. I forbindelse med dette vil jeg skryte litt av Agilityshop.no for god service! Jeg kjøpte en metallapport derfra som jeg kun fikk brukt i en drøy måned før skjøtet røyk. De var enige i at apporten burde holdt lenger, og sende meg derfor en ny. Tusen takk!

I dag er det gjeting som står på planen. (Okei, vi har blitt bittelitt hekta.) Vi drar til Flisa en tur i kveld, og Charlotte blir med. Enya setter stor pris på å ha med seg tante C som heiagjeng :)

I helgen tar vi en tur på hytta, og der er det et par fine steder å gå spor. Så da bilr det sportrening + lydighet i helgen, og håper på så ikke alt for fint vær...

 Foto: Mie Billkvam